Notice: Constant db_nume already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 2

Notice: Constant db_parola already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 3

Notice: Constant db_host already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 4

Notice: Constant db_user already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 5

Anunturi AJVPS


Notice: Undefined variable: link in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

Notice: Undefined variable: title in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

ORGANIZARE CONCURS DE PESCUIT STAȚIONAR –
CATEGORIA JUNIORI

A.J.V.P.S. MUREȘ – GRUPA DE PESCARI TÂRNĂVENI, ÎN CADRUL CALENDARULUI DE COMPETIȚII INTERNE/PRIVATE 2022, ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 13.08.2022 CONCURS DE PESCUIT DESTINAT MICILOR PESCARI CU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 5-14 ANI.

LOCUL DE DESFĂȘURARE VA FI PE “BALTA FREZIA”, SITUATĂ ÎN LOCALITATEA CORNEȘTI COMUNA ADĂMUȘ, CU ÎNCEPERE DE LA ORELE 08:30.

NUMĂRUL MAXIM ADMIS PENTRU ÎNSCRIERI – 30 CONCURENȚI.

ÎNSCRIERILE SE POT FACE LA PUNCTUL DE ÎNCASARE AL A.J.V.P.S. MUREȘ DE PE STR. REPUBLICII NR.87 DIN LOCALITATEA TÂRNĂVENI, SAU LA NUMĂRUL DE TELEFON 0730 901 867 (KOVACS CRISTIAN).

PENTRU ÎNSCRIEREA MICULUI PESCAR, SE VOR SOLICITA URMĂTOARELE DATE: NUME PRENUME CONCURENT, NUME PRENUME SUPRAVEGHETOR/TUTORE, DOMICILIUL, NR. DE TELEFON AL SUPRAVEGHETORULUI/TUTORELUI.

CONDIȚIE OBLIGATORIE PENTRU PARTICIPARE: FIECARE CONCURENT VA FI ÎNSOȚIT DE UN SUPRAVEGHETOR/TUTORE, CARE VA SEMNA UN “ACORD PRIVIND ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII PENTRU CONCURENT, PE TOATĂ PERIOADA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII”.

ECHIPAMENTUL COMPLET PENTRU PESCUIT SE VA PUNE LA DISPOZIȚIA CONCURENȚILOR DE CĂTRE A.J.V.P.S. MUREȘ.

DETALII DESPRE MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI (ORA DE ÎNCEPERE PROPRIU ZISĂ, PAUZE, MANȘE, REGULAMENT, ETC) LE VOM COMUNICA ÎN ZILELE CE URMEAZĂ.

CU PRIVIRE LA ÎNSCRIERI, AU PRIORITATE COPII CARE SUNT CU DOMICILIUL APROPIAT DE LOCALITATEA TÂRNĂVENI !
* ÎN PERIOADA URMĂTOARE (AUGUST-SEPTEMBRIE), GRUPELE DE PESCARI DIN CADRUL A.J.V.P.S. MUREȘ INTENȚIONEAZĂ SĂ ORGANIZEZE CONCURSURI DE PESCUIT PENTRU ACEEAȘI CATEGORIE DE JUNIORI ȘI ÎN ZONELE LUDUȘ, REGHIN, SG. DE PĂDURE ȘI TG. MUREȘ.

CONCURSUL MAI SUS MENȚIONAT, ARE CA SCOP SOCIALIZAREA, CREAREA UNOR RELAȚII DE PRIETENIE, PROMOVAREA ACTIVITĂȚII DE PRACTICARE A PESCUITULUI RECREATIV ÎN RÂNDUL CELOR MICI, ÎMBOGĂȚIREA CUNOȘTINȚELOR CU PRIVIRE LA SPECILE DE PEȘTI, ÎNVĂȚAREA DIMENSIUNILOR MINIME ADMISE PENTRU REȚINERE LA UNELE SPECII DE PEȘTI, REÎMPROSPĂTAREA IMPORTANȚEI UNUI COMPORTAMENT SĂNĂTOS ȘI ECOLOGIC ÎN NATURĂ, ÎNVĂȚAREA TEHNICILOR DE PESCUIT + ALTELE BENEFICE PENTRU PESCUIT ȘI NATURĂ.



REGULAMENT 13.08.2022
PESCUIT STAȚIONAR – categoria juniori (5-14 ani)

Fiecare concurent va fi însoțit obligatoriu de cel puțin un supraveghetor.
Supraveghetorul va semna un acord de asumare a responsabilității în ceea ce privește siguranța concurentului pe toată perioada desfășurării activității.
Concurenții vor fi așteptați la orele 08:30 la balta “Frezia” din localitatea Cornești comuna Adămuș.
Activitatea va începe prin susținerea unei “ședințe” în cadrul căreia se vor aduce la cunoștința participanților modul de desfășurare, modul de punctare a capturilor, timpul manșei/manșelor, perioada de pauză, locurile premiate și predarea echipamentului pentru pescuit.
Concursul se va desfășura în una sau două manșe a câte o oră și jumătate (1,5). (acestea vor fi stabilite în dimineața concursului în funcție de condițiile meteo)
Startul concursului se va porni imediat după ce juniorii sunt așezați în ștand, la primul sunet de fluier.
Concurenții vor beneficia fiecare de o vargă de 4 metri, echipată complet pentru pescuit, pusă la dispoziție de către organizator. La sfârșitul concursului, uneltele de pescuit vor fi donate concurenților.
Toate capturile vor fi evidențiate într-un tabel destinat întocmirii clasamentului, iar imediat după consemnarea capturii în tabel, peștișorii vor fi eliberați.
O captură va rezulta un punct.
Concurentul cu cele mai multe capturi, va fi câștigătorul locului I.
Pe lângă locurile I, II și III, va fi un premiu suplimentar pentru “cea mai mare captură”.
Este interzisă intrarea concurenților sau a adulților în apă.
Părinții/tutorii trebuie să supravegheze în permanență copii pe toată perioada desfășurării.
În cazul apariției vre-unui incident/accident, se vor anunța de îndată organizatorii;
Nu există taxă de participare. Tot echipamentul necesar (unelte de pescuit) se va asigura de către organizatori. Se vor pune la dispoziția tuturor participanților lichide pentru hidratare și o masa caldă la sfârșitul concursului.


VICEPREȘEDINTE CU
PROBLEME DE PESCUIT
TET IOAN

« inapoi