Competitii

Competitii

 

 

COMUNICAT

 

A.J.V.P.S. Mures isi exprima recunostinta, multumirea si aprecierea fata de administratorul fermei piscicole Glodeni, APAFAIAN RADU care in decursul ultimilor ani ne-a ajutat in mod GRATUIT, de absolut fiecare data cand am solicitat sa ne puna la dispozitie zona de desfasurare a competitiilor in randul tinerilor, pe lacurile aflate in administrarea sa.


Acest gen de competitii consideram ca sunt unele dintre cele mai importante activitati pe care incercam sa le promovam anual, intrucat acesti copii reprezinta o parte din viitoarea clasa de pescari ai judetului MURES, si cu cat incercam sa ii educam in tot ceea ce inseamna etica si respect fata de pesti, natura si colegii pescari, cu totii vom avea numai de castigat in anii urmatori.


Ne exprimam multumirea si persoanelor care ajuta constant in organizarea acestor concursuri, atat angajati ai A.J.V.P.S. Mures, cat si voluntarilor implicati.

 

        Cu stima si respect

        A.J.V.P.S. Mures

 

 

 


 

REGULAMENT CONCURS 05.10.2019

PESCUIT STATIONAR

 

Copii trebuie însoțiți de cate un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranta copilului in timpul desfasurarii competitiei;

Micii pescari sunt așteptați la ora 09:30 la fata locului, pentru a se întocmi lista de prezența;

La ora 10:00 va începe concursul, se va desfășura în două manșe, prima fiind între orele 10:00 – 11:30 urmând o pauză de 30 min. reluându-se a doua manșă de la 12:00 – 13:30;

La ora 13:40 juriul va începe cântărirea peștilor care ulterior vor fi eliberați;

La ora 14:00 va avea loc premierea participanților;

Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator/sponsor;

Toți peștii vor fi eliberați la finalul concursului, fără a fi răniți;

Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;

Părinții/tutorii trebuie să supravegheze permanent copii pe tot parcursul concursului;

În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii;

Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;

Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;

Nu exista taxa de participare, apa, cafea, mancare se va asigura de catre organizatori pe toata perioada desfasurarii;

Aceasta competitie este mai mult simbolica, de socializare si cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit in randul tinerilor.

 

 

 

VICEPRESEDINTE CU

PROBLEME DE PESCUIT

GHERMAN SANDOR

 

 

 

 

 

ANUNT !!!


       AJVPS MURES IN COLABORARE CU FERMA PISCICOLA “GLODENI” ORGANIZEAZA IN DATA DE 05.10.2019 CONCURS DE PESCUIT STATIONAR – CATEGORIA JUNIORI. INSCRIERILE SUNT ACCEPTATE PENTRU ORICE COPIL DORITOR CU VARSTA CUPRINSA INTRE 5 – 14 ANI.

       CONCURSUL SE VA DESFASURA LA FERMA PISCICOLA GLODENI PE CANALUL DINTRE CELE DOUA LACURI.

       INSCRIERILE SE FAC LA SEDIUL ASOCIATIEI DIN TG. MURES SAU LA TELEFON: 0265 267 621 / 0752 197 041, IN LIMITA NUMARULUI MAXIM DE 30 CONCURENTI.

       PARTICIPANTII VOR FI INSOTITI OBLIGATORIU DE UN SUPRAVEGHETOR CARE VA SEMNA UN ACORD DE RESPONSABILITATE ASUPRA COPILULUI PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI.

       ECHIPAMENTUL SI MOMEALA SE PUNE LA DISPOZITIA CONCURENTILOR DE CATRE ORGANIZATORI SI SPONSORI.

       TERMEN DE INSCRIERE 03.10.2019 ORA 14:00.

 

 

 

 


 

 

CONCURS DE PESCUIT LA FEEDER

 

Data: 22.09.2019
Organizator: A.J.V.P.S. Mures
Locul de desfasurare: Lacul de acumulare BEZID
Metode de inscriere: 0265 267 621 / 0724543668 sau email: ajvpsmures@yahoo.com
Conditii de participare: Membru in AJVPS Mures cu cotizatia achitata la zi
Locuri disponibile: 30 participanti

ORGANIZAREA COMPETITIEI

 

Orarul de desfasurare: 07:30 – 17:00 (de la tragerea la sorti – sfarsit concurs)
Intalnirea participantilor pe baraj:
1) Prezenta, sedinta tehnica, tragerea la sorti a standurilor si deplasarea concurentilor catre standuri: 07:30 – 08:00;
2) Pregatirea concurentilor pentru concurs: 08:00 – 09:20;
3) Start nadirea grea 09:20;
4) Start concurs 09:30;
5) Sfarsit concurs 15:30;
6) Cantarirea, stabilirea clasamentului, premierea 15:30 – 16:30.
PREMIILE SE VOR ACORDA IN BANI, BENEFICIARII FIIND LOCUL 1, LOCUL 2 RESPECTIV LOCUL 3, DINTR-O SUMA TOTALA DE APROXIMATIV 2 000 LEI !
 
Tragerea la sorti a standurilor se va efectua in doua etape:
1) Prima etapa o constituie stabilirea prin tragere la sorti a ordinii in care concurentii vor extrage standul in care urmeaza sa pescuiasca;
2) In etapa a doua, se extrage standul dupa ordinea stabilita in prima etapa.

 

Cantarirea capturilor si stabilirea clasamentului:
1) Toti pestii vor fi eliberati dupa cantarire;
2) Pestii morti nu se vor cantari;
3) Pe baza greutatii totale a pestilor capturati va fi stabilit clasamentul final; in caz de egalitate departajarea se va face in functie de numarul pestilor capturati, in favoarea concurentului cu un numar mai mic de pesti (o medie mai mare a greutatii pestilor).

 

REGULAMENTUL PENTRU CONCURSUL DE PESCUIT „LA FEEDER” DIN CADRUL A.J.V.P.S. MURES, ORGANIZAT IN DATA DE 22.09.2019 PE LACUL DE ACUMULARE BEZID
 

 

Art.1. Perioada de pregătire are o durată de 80 minute, începând de la intrarea în standuri.
Art.2. Cantitatea totală de nadă umectată, sitată şi nepresată, incluzând aditivii şi celelalte componente (pământ, argilă, pietriş, porumb, orz, ovăz, secară, semințe de cânepă, etc.) dar fără nadă vie, este limitată la maximum 12 litri / manşă. Este interzisă folosirea oricărui tip de pelete ori pastă.
Art.3. Cantitatea totală de nadă vie este limitată la 2,5 litri / manșă. Din această cantitate putem avea: - maxim 1/2 litri râme (acestea trebuiesc prezentate întregi, nu este permisă prezentarea râmelor gata tocate); - maxim 1/2 litri larve (fui și/sau larve de libelulă), iar această cantitate poate include un MAXIM de 1/4 larve de cârlig (libelulă).
Art.4. Perioada nădirii grele are o durată de 10 minute şi precede începerea propriu-zisă a concursului. În timpul nădirii grele este permisă doar folosirea coșulețelor, sunt interzise oricare alte forme de nădire (din mână, catapultă, praștie, etc.).
Art.5. Lungimea lansetelor este limitată la maxim 4.50m (15 ft). Un concurent poate avea pregătite câte lansete dorește, dar poate pescui doar cu o singură lansetă. Este interzisă pregătirea lansetelor de rezervă cu cârligele gata armate cu momeală sau coșulețele încărcate cu nadă.
Art.6. Pescuitul este permis doar prin operațiunea de lansare. Pick-up-ul trebuie deschis și trebuie să plece spire de pe mulinetă în momentul lansării. Este interzisă lansarea cu pick-up-ul deschis și degetul pe tambur sau firul în clips (adică să nu permită desfășurarea firului). Toți participanții la competiție au obligația să păstreze peștii capturați in juvelnic. Lungimea minimă admisă a juvelnicului este de 2m. Este interzisă folosirea juvelnicelor din sârmă sau metal.
Art.7. Struna și montura: Struna este firul rămas de sub coșulețul cu nadă până la cârligul propriu zis. Acesta trebuie sa aibă o lungime minimă de 50cm. Este interzisă îngreunarea “strunei” cu orice mijloace (plumb, agrafă simplă, agrafă rapidă, etc.). Coșulețul trebuie să culiseze liber pe toată lungimea firului (spre vârful lansetei). Este interzisă folosirea oricărui tip de opritor (ex: opritor siliconic), între coșuleț și vârful lansetei. Este permisă folosirea înaintașului, dar nodul acestuia nu trebuie să perturbe libera culisare a coșulețului.
Art.8. Momelile folosite la cârlig nu pot fi atașate la cârlig, ci trebuiesc înțepate în cârlig. Momelile precum paine, pastă, pelete, boilies, biluțe de nadă sau momeli pastă, etc. sunt strict interzise.
Art.9. Mărimea maximă a coșulețelor de nadă este de 7cm lungime și 5cm lățime. Coșulețele folosite în competiție sunt doar cele cilindrice (exceptând forma plumbajului acestora). Este interzisă modificarea formei coșulețelor (turtire sau orice altă modificare). Greutatea minimă a unui coșuleț ce poate fi folosit este de 15 gr. (n.n plumbajul 15 g). Coșulețul de nădire trebuie să respecte greutatea minimă admisă (n.n nu pot fi folosite pentru nădirea grea coșulețe fără lest).
Art.10. Durata manșei este de 6 ore. În cazul în care apare situația întreruperii forțate din cauze naturale (ploi puternice, fulgere, furtuni, vânt puternic, etc.), juriul poate valida manșa.

 

 

 

 


 


REGULAMENT CONCURS 01.09.2019

PESCUIT STATIONAR

Juniori – Ludus

 

 

Copii trebuie însoțiți de cate un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranta copilului in timpul desfasurarii competitiei.

Micii pescari sunt așteptați la ora 08:00 la fata locului, pentru a se întocmi lista de prezența și stabilirea ștandurilor de pescuit. Concursul se va desfășura în una sau două manșe de câte 1,5 ore. (se va stabili in dimineata concursului in functie de vreme)

Ora 08:30, la primul (1) sunet, se dă startul concursului.

Ora 10:00, la al doilea (2) sunet, se termină prima manșă.

Ora 10:00 – 10:30 pauză 30 de minute.

Ora 10:30, la al treilea (3) sunet, începe a doua manșă.

Ora 12:00, la al patrulea (4) sunet, final concurs și toți participanții sunt așteptați la cortul AJVPS Mureș.

La ora 12:15 juriul va începe întocmirea clasamentului;

La ora 12:45 va avea loc premierea participanților;

Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator/sponsor;

Toți peștii vor fi eliberați la finalul fiecarei manse, fără a fi răniți;

Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;

Părinții/tutorii trebuie să supravegheze permanent copii pe tot parcursul concursului;

În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii;

Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;

Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;

Nu există taxă de participare. Apa, cafeaua, mancarea se va asigura de către organizatori pe toată perioada desfășurării;

Această competiție este una simbolică, de socializare și cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit în rândul tinerilor.

  

VICEPREȘEDINTE CU

PROBLEME DE PESCUIT

GHERMAN SANDOR

 


 

 

ANUNT !!!


      PRIMARIA ORASULUI LUDUS IN COLABORARE CU AJVPS MURES, ORGANIZEAZA IN DATA DE 01.09.2019 PENTRU TINERII PESCARI, CU VARSTA CUPRINSA INTRE 5 – 14 ANI, EDITIA A II-A A CONCURSULUI DE PESCUIT STATIONAR PENTRU JUNIORI.

     CONCURSUL SE VA DESFASURA PE “BRATUL MORT” AL RAULUI MURES, SITUAT IN INTRAVILANUL ORASULUI LUDUS.

     INSCRIERILE SE FAC LA CASIERIA A.J.V.P.S. MURES DE PE BLD. 1 DECEMEBRIE 1918, ORASUL LUDUS SAU LA TELEFON: 0265 267 261 / 0752 197 041, IN LIMITA NUMARULUI MAXIM DE 40 CONCURENTI.

     PARTICIPANTII VOR FI INSOTITI OBLIGATORIU DE UN SUPRAVEGHETOR CARE VA SEMNA UN ACORD DE RESPONSABILITATE ASUPRA COPILULUI PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI.

     MAI MULTE DETALII CU PRIVIRE LA REGULAMENTUL SI PROGRAMUL COMPETITIEI VOM PUBLICA IN ZILELE URMATOARE.

     ECHIPAMENTUL COMPLET PENTRU PESCUIT SE PUNE LA DISPOZITIA CONCURENTILOR DE CATRE ORGANIZATORI SI SPONSORI.

     TERMEN DE INSCRIERE 30.08.2019.

 


 

 

REGULAMENT CONCURS 03.08.2019
PESCUIT STATIONAR
JUNIORI - EDITIA A II-A 2019     Copii trebuie însoțiți de cate un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranta copilului in timpul desfasurarii competitiei.
     Micii pescari sunt așteptați la ora 08:30 la fata locului, pentru a se întocmi lista de prezența și stabilirea ștandurilor de pescuit. Concursul se va desfășura în două manșe de câte 1,5  ore.
     Ora 09:00, la primul (1) sunet, se dă startul concursului.
     Ora 10:30, la al doilea (2) sunet, se termină prima manșă.
     Ora 10:30 – 11:00 pauză 30 de minute.
     Ora 11:00, la al treilea (3) sunet, începe a doua manșă.
     Ora 12:30, la al patrulea (4) sunet, final concurs și toți participanții sunt așteptați la cortul AJVPS Mureș.
     La ora 12:45 juriul va începe întocmirea clasamentului;
     La ora 13:00 va avea loc premierea participanților;
     Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator/sponsor;
     Toți peștii vor fi eliberați la finalul concursului, fără a fi răniți;
     Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;
     Părinții/tutorii trebuie să supravegheze permanent copii pe tot parcursul concursului;
     În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii;
     Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;
     Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;
     Nu există taxă de participare. Apa, cafeaua, mancarea se va asigura de către organizatori pe toată perioada desfășurării;
     Această competiție este una simbolică, de socializare și cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit în rândul tinerilor.

VICEPREȘEDINTE CU
PROBLEME DE PESCUIT
GHERMAN SANDOR

 

 


 

ANUNT !

 

     AJVPS MURES IN COLABORARE CU PRIMARIA ORASULUI LUDUS, ORGANIZEAZA IN DATA DE 03.08.2019 PENTRU TINERII PESCARI, CU VARSTA CUPRINSA INTRE 5 – 14 ANI, CONCURS DE PESCUIT STATIONAR!
     CONCURSUL SE VA DESFASURA PE “BRATUL MORT” AL RAULUI MURES, SITUAT IN INTRAVILANUL ORASULUI LUDUS.
     INSCRIERILE SE FAC LA CASIERIA A.J.V.P.S. MURES DE PE BLD. 1 DECEMEBRIE 1918, ORASUL LUDUS SAU LA TELEFON: 0265 267 261 / 0752 197 041, IN LIMITA NUMARULUI MAXIM DE 30 CONCURENTI.
    PARTICIPANTII VOR FI INSOTITI OBLIGATORIU DE UN SUPRAVEGHETOR CARE VA SEMNA UN ACORD DE RESPONSABILITATE ASUPRA COPILULUI PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI.
     MAI MULTE DETALII CU PRIVIRE LA REGULAMENTUL SI PROGRAMUL COMPETITIEI VOM PUBLICA CURAND.
     ECHIPAMENTUL COMPLET PENTRU PESCUIT SE PUNE LA DISPOZITIA CONCURENTILOR DE CATRE ORGANIZATORI SI SPONSORI.
     TERMEN DE INSCRIERE 30.07.2019.

 

 


 

CONCURS DE PESCUIT SPORTIV STATIONAR


Data: 16.06.2019

Organizator: AJVPS MURES

Locul de desfasurare: Lacul de acumulare BEZID

Metode de inscriere: 0265 267 621 / 0752 197 041 sau email: ajvpsmures@yahoo.com

Conditii de participare: Membru in AJVPS Mures cu cotizatia achitata la zi

 

R E G U L A M E N T

Locuri disponibile: 30 participanti

Taxa de participare: 30 lei

Orarul de desfasurare: 07:30 – 17:00 (de la intrarea in standuri – sfarsit concurs)

 

Intalnirea participantilor pe baraj:

 1. Prezenta, sedinta tehnica, tragerea la sorti a standurilor si deplasarea concurentilor catre standuri: 07:30 – 08:00;
 2. Pregatirea concurentilor pentru concurs: 08:00 – 08.50 (primul semnal sonor, 50 minute);
 3. Nadirea grea: 08:50 – 09:00 (al doilea semnal sonor, 10 minute);
 4. Inceperea primei manse: 09:00 – 12:00 (al treilea semnal sonor);
 5. Pregatirea concurentilor pentru a doua mansa si tragerea la sorti 12:00 – 13:50 (al patrulea semnal sonor);
 6. Nadirea grea: 13:50 – 14:00 (al cincilea semnal sonor);
 7. Inceperea mansei a doua: 14:00 – 17:00 (al saselea semnal sonor);
 8. Finalul concursului: 17:00 (al saptelea semnal sonor);
 9. Cantarirea capturilor si intocmirea clasamentului;

10. Festivitatea de premiere.

 

TRAGEREA LA SORTI A STANDURILOR

Tragerea la sorti a standurilor se va efectua in doua etape:

 1. I.                  Prima etapa o constituie stabilirea prin tragere la sorti a ordinii in care concurentii vor extrage standul in care urmeaza sa pescuiasca;
 2. II.               In etapa a doua se extrage standul dupa ordinea stabilita in prima etapa. 

 

REGULILE PESCUITULUI / ECHIPAMENTUL DE PESCUIT FOLOSIT IN CONCURS

Se va pescui in doua manse a cate 3 ore fiecare, in una dintre manse este obligatoriu sa se foloseasca lanseta “match” sau “rubesiana” (la alegere) si o mansa libera, cu eliberarea “obletelui” in ambele manse.

Concurentii vor utiliza maxim o scula de pescuit, prevazut cu un singur carlig si o pluta (pescarul poate pastra in stand mai multe scule de pescuit insa va utiliza doar una dintre ele).

Nadirea grea se va efectua doar prin utilizarea metodelor specifice pescuitului stationar si anume: prastie, cupa de nadire sau aruncare din mana.

Nadirea usoara (de intretinere) este permisa numai cu bulgari de nada ce se poate cuprinde si forma intr-o singura mana, fara a folosi alte parti ale corpului sau marginile sau fundul bacului in care se tine nada.

Este interzisa primirea de nada si momeli dupa efectuarea verificarii nadei.

Pentru protejarea pestilor capturati concurentii vor folosi minciog si juvelnic din material textil.

Concurentii nu au voie sa pescuiasca din apa, toate operatiunile aferente pescuitului (aruncat, nadit, intepat si recuperat pestele) vor fi efectuate de pe mal.

Toate operatiunile din stand legate strict de pescuit (aruncat, recuperat, luarea pestelui in minciog, nadit, preparare nada, etc.) vor fi efectuate doar de catre concurent, nefiind permis ajutorul din partea unei alte persoane. Fiecare concurent va avea dreptul sa utilizeze maxim 20 litri de nada si 2.5 litri momeala vie.

Fiecare concurent este obligat sa pescuiasca doar in dreptul standului stabilit.

Parasirea standului nemotivat şi fara aprobare din partea arbitrilor este interzisa.

Sunt interzise cu desavarsire: comportamentul nesportiv, injuriile la adresa concurentilor sau arbitrilor sau orice fel de atitudine ostila si nepotrivita.

Incalcarea acestor interdictii va duce la excluderea din competitie al concurentului.

Este interzis consumul de bauturi alcoolice in timpul concursului.

 

CANTARIREA CAPTURILOR SI STABILIREA CLASAMENTULUI

Toti pestii vor fi eliberati dupa cantarire.

Pestii morti nu se vor cantari.

Pe baza greutatii totale a pestilor capturati va fi stabilit clasamentul final; in caz de egalitate departajarea se va face in functie de numarul pestilor capturati, in favoarea concurentului cu un numar mai mic de pesti (o medie mai mare a greutatii pestilor).

 

VICEPRESEDINTE A.J.V.P.S. MURES

GHERMAN SANDOR

 

 


 

  REGULAMENT CONCURS 08.06.2019

PESCUIT STATIONAR

 

Copii trebuie însoțiți de cate un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranta copilului in timpul desfasurarii competitiei;

Micii pescari sunt așteptați la ora 09:30 la fata locului, pentru a se întocmi lista de prezența;

La ora 10:00 va începe concursul, se va desfășura în două manșe, prima fiind între orele 10:00 – 11:30 urmând o pauză de 30 min. reluându-se a doua manșă de la 12:00 – 13:30;

La ora 13:40 juriul va începe cântărirea peștilor care ulterior vor fi eliberați;

La ora 14:00 va avea loc premierea participanților;

Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator/sponsor;

Toți peștii vor fi eliberați la finalul concursului, fără a fi răniți;

Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;

Părinții/tutorii trebuie să supravegheze permanent copii pe tot parcursul concursului;

În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii;

Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;

Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;

Nu exista taxa de participare, apa, cafea, mancare se va asigura de catre organizatori pe toata perioada desfasurarii;

Aceasta competitie este mai mult simbolica, de socializare si cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit in randul tinerilor.

 

VICEPRESEDINTE CU

PROBLEME DE PESCUIT

GHERMAN SANDOR

 

 


 

ANUNT IMPORTANT !!!

 

AJVPS Mures este nevoita sa amane concursul pt. copii, programat pe data de 25.05.2019 din cauza vremii nafavorabile.

Concursul se va desfasura in data de 08.06.2019 in aceeasi locatie cu aceleasi conditii stabilite.

Prioritate de inscriere vor avea copii care sunt in momentul de fata inscrisi pt. concursul din 25.05.2019.

Ne cerem scuze pt. eventualele inconveniente create.

 

 


 

REGULAMENT CONCURS 25.05.2019

PESCUIT STATIONAR

 

    1. Copii trebuie însoțiți de cate un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranta copilului in timpul desfasurarii competitiei.

    2. Micii pescari sunt așteptați la ora 09:30 la fata locului, pentru a se întocmi lista de prezența.

    3. La ora 10:00 va începe concursul, se va desfășura în două manșe, prima fiind între orele 10:00 – 11:30 urmând o pauză de 30 min. reluându-se a doua manșă de la 12:00 – 13:30;

    4. La ora 13:40 juriul va începe cântărirea peștilor care ulterior vor fi eliberați;

    5. La ora 14:00 va avea loc premierea participanților.

    6. Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator/sponsor;

    7. Toți peștii vor fi eliberați la finalul concursului, fără a fi răniți;

    8. Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;

    9. Părinții/tutorii trebuie să supravegheze permanent copii pe tot parcursul concursului;

    10. În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii;

    11. Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;

    12. Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;

    13. Nu exista taxa de participare, apa, cafea, mancare se va asigura de catre organizatori pe toata perioada desfasurarii.

    14. Aceasta competitie este mai mult simbolica, de socializare si cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit in randul tinerilor.

 

VICEPRESEDINTE CU

PROBLEME DE PESCUIT

GHERMAN SANDOR

 

 


ANUNT !!!

 

            AJVPS MURES IN COLABORARE CU FERMA PISCICOLA “GLODENI” ORGANIZEAZA IN DATA DE 25.05.2019 PENTRU TINERII PESCARI, CU VARSTA CUPRINSA INTRE 5 – 14 ANI, CONCURS DE PESCUIT STATIONAR!

          CONCURSUL SE VA DESFASURA LA FERMA PISCICOLA GLODENI PE CANALUL DINTRE CELE DOUA LACURI.

          INSCRIERILE SE FAC LA CASIERIA ASOCIATIEI SAU LA TELEFON: 0752 197 041, IN LIMITA NUMARULUI MAXIM DE 30 CONCURENTI.

          PARTICIPANTII VOR FI INSOTITI OBLIGATORIU DE UN SUPRAVEGHETOR CARE VA SEMNA UN ACORD DE RESPONSABILITATE ASUPRA COPILULUI PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI.

          ECHIPAMENTUL SI MOMEALA SE PUNE LA DISPOZITIA CONCURENTILOR DE CATRE ORGANIZATORI SI SPONSORI.

          TERMEN DE INSCRIERE 23.05.2019 ORA 14:00.

 

 


 

COMPETITII PESCUIT A.J.V.P.S. Mures

Anul 2018

 

1. 02.06.2018 – Concurs de pescuit stationar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 5 – 14 ani, organizat in colaborare cu Ferma Piscicola Glodeni.

     La acest concurs destinat tinerilor, s-au inscris un numar de 25 de participanti, fiecare cu cate un supraveghetor.

     Echipamentul (lanseta, momeala, juvelnic, plasa, etc..) a fost asigurat de organizatori si la finalul concursului echipamentul complet le-a ramas concurentilor.

     Pe tot parcursul concursului a fost pus la dispozitie de catre organizatori mancare, apa, sucuri, cafea si dulciuri pt. copii.

     La final, fiecare concurent a primit cate o diploma de participare, iar pentru locurile 1, 2, 3 si cea mai “mica” captura s-au dat cupe inscriptionate. (Pozele de pe parcursul concursului se pot vizualiza pe site-ul asociatiei la rubrica "GALERIE FOTO-VIDEO")

 

2. 29.09.2018 – Concurs de pescuit stationar pentru copii Editia II-a, anul 2018.

     Au participat 13 copii cu varstele cuprinse intre 5 – 14 ani si 7 adolescenti cu varstele intre 14 – 18 ani.

     La fel ca si la concursul anterior, echipamentul complet (lanseta, momeala, plasa), a fost asigurat de organizatori si dat drept rasplata pentru participare micilor pescari.

     De la inceput pana la sfarsitul concursului organizatorii au pus la dispozitia participantilor mancare, apa si cafea.

     Toti concurentii au primit medalii, diplome de participare iar locurile 1, 2, 3 si cea mai mare captura au fost premiati cu cupe inscriptionate. (Pozele de pe parcursul concursului se pot vizualiza pe site-ul asociatiei la rubrica "GALERIE FOTO-VIDEO")

 

3. 14.10.2018 – A.J.V.P.S. Mures a organizat duminica, concursul de pescuit stationar in randul membrilor adulti cotizanti,  pe lacul de acumulare Bezid.

     Concursul s-a desfasurat intr-o singura mansa de 5 h, de la 10:00 – 15:00. Au participat un numar de 17 pescari dintre care au fost premiati locul I, II, III si cea mai mare captura. Toti concurentii au primit medalii si diplome de participare. La sfarsit s-a servit un gulas si o bautura racoritoare. (Pozele de pe parcursul concursului se pot vizualiza pe site-ul asociatiei la rubrica "GALERIE FOTO-VIDEO")

 

4. 17 – 23.09.2018 WORLD FLYFISHING CHAMPIONSHIP 2018 TRENTINO ITALY

      AJVPS MURES IN ANUL 2018 PRIN MEMBRII PESCARI SUCIAVA DANIEL SI TRIMBITAS ADRIAN A PARTICIPAT LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA MUSCA ARTIFICIALA, ORGANIZAT IN ORASUL TRENTINO DIN ITALIA LA DATA DE 17 – 23.09.2018.

      ECHIPA CARE A REPREZENTAT ROMANIA A FOST FORMATA DIN: SUCIAVA DANIEL, TRIMBITAS ADRIAN, RAUL TATAR, ALIN HIRISCAU SI FERNANDO MIHAILESCU.

       REZULTATELE SE PREZINTA IN FELUL URMATOR: ECHIPA ROMANIEI A FOST CLASATA PE LOCUL 17 CU UN PUNCTAJ TOTAL DE 88 600 PUNCTE;

       IAR LOCURILE INDIVIDUALE:

1. SUCIAVA DANIEL – LOCUL 67;

2. TRIMBITAS ADRIAN – LOCUL 106 ;

3. TATAR RAUL – LOCUL 83;

4. HIRISCAU ALIN – LOCUL 47;

5. FERNANDO MIHAILESCU – LOCUL 124.

(Poze de la Campionatul Mondial din Italia se pot vizualiza accesand rubrica "GALERIE FOTO-VIDEO")