Notice: Constant db_nume already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 2

Notice: Constant db_parola already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 3

Notice: Constant db_host already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 4

Notice: Constant db_user already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 5

Anunturi AJVPS


Notice: Undefined variable: link in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

Notice: Undefined variable: title in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

ANUNȚ - ORGANIZARE CONCURS DE PESCUIT STAȚIONAR –
CATEGORIA JUNIORI


A.J.V.P.S. MUREȘ ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 01.10.2022 CONCURS DE PESCUIT DESTINAT MICILOR PESCARI CU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 5-14 ANI.

LOCUL DE DESFĂȘURARE VA FI PE STRADA PLUTELOR DIN TÂRGU MUREȘ PE BAZINUL DE CANOTAJ AL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TÂRGU MUREȘ, ADMINISTRAT DE CĂTRE COMPLEXUL DE AGREMENT ȘI SPORT MUREȘUL (WEEKEND). MULȚUMIM ȘI PE ACEASTĂ CALE PRIMĂRIEI TG. MUREȘ/ADMINISTRAȚIEI PENTRU ACCEPTUL IN VEDEREA ORGANIZĂRII.

NUMĂRUL MAXIM ADMIS PENTRU ÎNSCRIERI – 30 CONCURENȚI.

ÎNSCRIERILE SE FAC LA NUMĂRUL DE TELEFON 0752 197 041 SAU PE EMAIL-UL ASOCIAȚIEI – ajvpsmures@yahoo.com.

PENTRU ÎNSCRIEREA MICULUI PESCAR, SE VOR SOLICITA URMĂTOARELE DATE: NUME PRENUME CONCURENT, NUME PRENUME SUPRAVEGHETOR/TUTORE, NR. DE TELEFON AL SUPRAVEGHETORULUI/ TUTORELUI.

!!! CONDIȚIE OBLIGATORIE PENTRU PARTICIPARE !!! : FIECARE CONCURENT VA FI ÎNSOȚIT DE CÂTE UN SUPRAVEGHETOR/TUTORE, ACESTA VA SEMNA UN “ACORD PRIVIND ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII ASUPRA COPILULUI PE TOATĂ PERIOADA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII”.

ECHIPAMENTUL COMPLET PENTRU PESCUIT SE VA PUNE LA DISPOZIȚIA CONCURENȚILOR DE CĂTRE A.J.V.P.S. MUREȘ, IAR LA SFÂRȘITUL EVENIMENTULUI ECHIPAMENTUL DE PESCUIT VA FI DONAT MICULUI PESCAR.

DETALII CU PRIVIRE LA MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI (ORA DE ÎNCEPERE PROPRIU ZISĂ, PAUZE, MANȘE, REGULAMENT, ETC.) SE VOR COMUNICA ÎN ZILELE CE URMEAZĂ.

CONCURSUL MAI SUS MENȚIONAT, ARE CA SCOP SOCIALIZAREA, CREAREA UNOR RELAȚII DE PRIETENIE, PROMOVAREA ACTIVITĂȚII DE PRACTICARE A PESCUITULUI RECREATIV ÎN RÂNDUL CELOR MICI, ÎMBOGĂȚIREA CUNOȘTINȚELOR CU PRIVIRE LA SPECILE DE PEȘTI, ÎNVĂȚAREA DIMENSIUNILOR MINIME ADMISE PENTRU REȚINERE LA UNELE SPECII DE PEȘTI, REÎMPROSPĂTAREA IMPORTANȚEI UNUI COMPORTAMENT SĂNĂTOS ȘI ECOLOGIC ÎN NATURĂ, ÎNVĂȚAREA TEHNICILOR DE PESCUIT + ALTELE BENEFICE PENTRU PESCUIT ȘI NATURĂ.

« inapoi