Notice: Constant db_nume already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 2

Notice: Constant db_parola already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 3

Notice: Constant db_host already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 4

Notice: Constant db_user already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 5

Anunturi AJVPS


Notice: Undefined variable: link in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

Notice: Undefined variable: title in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

ORGANIZARE CONCURS DE PESCUIT STAȚIONAR –
CATEGORIA JUNIORI


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL LUDUȘ ÎN PARTENERIAT CU A.J.V.P.S. MUREȘ – GRUPA DE PESCARI LUDUȘ, ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 20.08.2022 CONCURS DE PESCUIT DESTINAT MICILOR PESCARI CU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 6-14 ANI.

LOCUL DE DESFĂȘURARE VA FI PE “BRAȚUL MORT” AL RÂULUI MUREȘ, SITUAT ÎN LOCALITATEA LUDUȘ, CU ÎNCEPERE DE LA ORELE 07:45.

NUMĂRUL MAXIM ADMIS PENTRU ÎNSCRIERI – 45 CONCURENȚI.

ÎNSCRIERILE SE POT FACE LA PUNCTUL DE ÎNCASARE AL A.J.V.P.S. MUREȘ DE PE BLD. 1 DEC. 1918 NR.15 DIN LOCALITATEA LUDUȘ, SAU LA NUMĂRUL DE TELEFON 0751 765 441 (STROE NICOLAE).

PENTRU ÎNSCRIEREA MICULUI PESCAR, SE VOR SOLICITA URMĂTOARELE DATE: NUME PRENUME CONCURENT, NUME PRENUME SUPRAVEGHETOR/TUTORE, DOMICILIUL, NR. DE TELEFON AL SUPRAVEGHETORULUI/TUTORELUI.

CONDIȚIE OBLIGATORIE PENTRU PARTICIPARE: FIECARE CONCURENT VA FI ÎNSOȚIT DE UN SUPRAVEGHETOR/TUTORE, CARE VA SEMNA UN “ACORD PRIVIND ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII PENTRU CONCURENT, PE TOATĂ PERIOADA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚII”.

ECHIPAMENTUL COMPLET PENTRU PESCUIT SE VA PUNE LA DISPOZIȚIA CONCURENȚILOR DE CĂTRE ORGANIZATORI.

DETALII DESPRE MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI (ORA DE ÎNCEPERE PROPRIU ZISĂ, PAUZE, MANȘE, REGULAMENT, ETC) LE VOM COMUNICA ÎN ZILELE CE URMEAZĂ.

CU PRIVIRE LA ÎNSCRIERI, AU PRIORITATE COPII CARE SUNT CU DOMICILIUL APROPIAT DE LOCALITATEA TÂRNĂVENI !
* ÎN PERIOADA URMĂTOARE (AUGUST-SEPTEMBRIE), GRUPELE DE PESCARI DIN CADRUL A.J.V.P.S. MUREȘ INTENȚIONEAZĂ SĂ ORGANIZEZE CONCURSURI DE PESCUIT PENTRU ACEEAȘI CATEGORIE DE JUNIORI ȘI ÎN ZONELE REGHIN, SG. DE PĂDURE ȘI TG. MUREȘ.

CONCURSUL MAI SUS MENȚIONAT, ARE CA SCOP SOCIALIZAREA, CREAREA UNOR RELAȚII DE PRIETENIE, PROMOVAREA ACTIVITĂȚII DE PRACTICARE A PESCUITULUI RECREATIV ÎN RÂNDUL CELOR MICI, ÎMBOGĂȚIREA CUNOȘTINȚELOR CU PRIVIRE LA SPECILE DE PEȘTI, ÎNVĂȚAREA DIMENSIUNILOR MINIME ADMISE PENTRU REȚINERE LA UNELE SPECII DE PEȘTI, REÎMPROSPĂTAREA IMPORTANȚEI UNUI COMPORTAMENT SĂNĂTOS ȘI ECOLOGIC ÎN NATURĂ, ÎNVĂȚAREA TEHNICILOR DE PESCUIT + ALTELE BENEFICE PENTRU PESCUIT ȘI NATURĂ.

« inapoi