Notice: Constant db_nume already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 2

Notice: Constant db_parola already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 3

Notice: Constant db_host already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 4

Notice: Constant db_user already defined in /home/ajvpsms/public_html/includes/mysql_conect.php on line 5

Anunturi AJVPS


Notice: Undefined variable: link in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

Notice: Undefined variable: title in /home/ajvpsms/public_html/anunt.php on line 85

A.J.V.P.S. Mures pe data de 13.11.2018 a organizat o actiune de relocare a pestilor ramasi in apa din bazinul de canotaj din complexul de agreement “weekend”.

Exemplarele de pesti erau tinta braconierilor sau sortiti spre pierire intrucat nivelul apei era unul foarte scazut si procedura de golire a bazinului continua pe zi ce trece.

Actiunea s-a desfasurat cu acordul inspectorului teritorial ANPA, in conditii foarte bune, prin metoda “electro fishing”, din barci si direct din apa cu ajutorul personalului, voluntarilor si domnilor din grupul “Milvus” Nagy Andras-Attila, Sugar Szilard, Komaromi Istvan si Daroczi Szilard care au venit cu tot echipamentul necesar de “electro fishing”.

Relocarea s-a finalizat cu succes, reusind sa salvam sute-mii de exemplare de pesti din specii diferite (ex: avat, babusca, biban, crap, caras, clean, lin, mreana, morunas, rosioara, stiuca etc.) care ulterior au fost deversati in Raul Mures.

Prin prezenta dorim sa aducem aprecieri deosebite si multumiri celor implicati: Nagy Andras-Attila, Sugar Szilard, Komaromi Istvan, Daroczi Szilard, Kovacs Zoltan, Maier Gheorghe, Maier Raul, Cernea Alexandru, Szabo Jeno, Florea Bogdan, Nagy Istvan si nu in ultimul rand dl.lui Vicepresedinte cu probleme de pescuit, Gherman Sandor initiatorul acestei actiuni cu adevarat reusita.

« inapoi